Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, ΑΡΧΕΛΩΝ

 

Πως να βοηθήσω

Υποστηρίξτε της προσπάθειες του ΑΡΧΕΛΩΝ

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ είναι ένα μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που από το 1983, προσπαθεί με τους εθελοντές και με την οικονομική στήριξη αυτών που πιστεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος, να προστατεύσει τους βιότοπους των θαλασσίων χελωνών, τις φωλιές τους, τα μικρά τους και όσες βρίσκονται τραυματισμένες.

Προστατεύοντας αυτά τα απειλούμενα ερπετά που βρίσκονται πάνω στη γη από την εποχή των δεινοσαύρων, προστατεύουμε συγχρόνως και πολλά άλλα είδη για τα οποία δεν γνωρίζουμε αρκετά ή για τα οποία δεν υπάρχει άμεσο ενδιαφέρον.

Προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση συγκεκριμένων προσπαθειών (π.χ. συντήρηση εγκαταστάσεων του Κέντρου Διάσωσης, αγορά αυτοκινήτου κλπ...), υποστηρίζετε μια τεράστια προσπάθεια εκατοντάδων ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο που προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο τους για να μην εκλείψει άλλο ένα ζωντανό πλάσμα από τον πλανήτη μας.

Για να διευκολύνουμε την διαδικασία των δωρεών, δημιουργήθηκε μια ξεχωριστή φόρμα (στα αγγλικά) όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών σκοπών και να δωρίσετε με προσωπική επιταγή (personal cheque) ή πιστωτική κάρτα (credit card) ή τραπεζική κατάθεση (bank deposit) το ποσό που επιθυμείτε.

Πατήστε εδώ για να συμβάλλετε κι εσείς με έναν ξεχωριστό τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος!