Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, ΑΡΧΕΛΩΝ

 

NEA

Εκδηλώσεις

Ένα απόγευμα με τους «χελωνάδες» στο Impact Hub Athens - 22/02/2016

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 19.00 ο Σύλλογος ΑΡΧΕΛΩΝ παρουσιάζει, τα προγράμματα και τις δράσεις του για το 2015 και σου ζητάει να μπεις για λίγο στη θέση ενός εθελοντή.

18.880 ημέρες εθελοντικής εργασίας, ισοδυναμούν με 51 χρόνια ανθρωποωρών. Ανθρωποώρες ανιδιοτελούς εργασίας που διατέθηκαν το 2015, για έναν κοινωφελή σκοπό: Την προστασία της θαλάσσιας χελώνας και των βιοτόπων τους δηλαδή των παραλιών ωοτοκίας που με τόση ανυπομονησία περιμένουμε κάθε καλοκαίρι να απολαύσουμε.

  • Θες να μάθεις, πόσα θαλάσσια χελωνάκια βρήκαν το δρόμο τους προς τη ζωή φέτος;
  • Πόσες φωλιές προστατεύθηκαν από τους 561 εθελοντές του Συλλόγου ΑΡΧΕΛΩΝ και
  • πώς μπορεί κάποιος να δει από κοντά έναν πραγματικό απόγονο των δεινοσαύρων;

Αν ναι τότε σε περιμένουμε στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Impact Hub Athens για να σε ταξιδέψουμε σε πέντε προορισμούς. Εκεί που οι θαλάσσιες χελώνες γεννούν, προστατεύονται και περιθάλπονται από εθελοντές από όλο τον κόσμο. Εθελοντές που περιμένουν να σε γνωρίσουν και να σου μεταφέρουν τις εμπειρίες τους.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ, φέτος, εντάσσεται στη διεθνή κοινότητα του Impact Hub Athens που υποστηρίζει την κοινωνική επιχειρηματικότητα, ιδέες και πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να λύσουν με καινοτόμο και βιώσιμο τρόπο σημαντικές κοινωνικές προκλήσεις που αφορούν και στο περιβάλλον* . Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε,
Πότε: Δευτέρα 22 φεβρουαρίου
Που: Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή)
Ώρα προσέλευσης: 19:00

*Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα διαβάστε περισσότερα εδώ και επισκεφτείτε το Impact Hub Athens.

*Για την επίσημη ανακοίνωση της εκδήλωσης επισκεφθείτε εδώ.

 

« Back