Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, ΑΡΧΕΛΩΝ

 

ΝΕΑ

Τα νέα μας

O ΑΡΧΕΛΩΝ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει με επιτυχία στο Street Relays 2018! - 27/04/2018

Τα Street Relays Gr, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

O ΑΡΧΕΛΩΝ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει με επιτυχία στο Street Relays 2018!

O ΑΡΧΕΛΩΝ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει με επιτυχία στο Street Relays 2018!Ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους αγώνες ως ο μοναδικός που τα έσοδά του από τις εγγραφές συμμετεχόντων διατίθενται για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων, ενώ η φιλοσοφία να διεξάγονται σε κεντρικά σημεία και σε κυκλικές διαδρομές, δίνει τη δυνατότητα για την δημιουργία εορταστικής-ψυχαγωγικής ατμόσφαιρας υπό τη συνοδεία της μουσικής.

Για άλλη μια χρονιά δε θα μπορούσε να λείψει ο ΑΡΧΕΛΩΝ, όπου μαζί με τους εθελοντές του συμμετείχε στα αγωνίσματα του "Βίκος Street Relays 2018" στην παραλία της Γλυφάδας το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018.

Με τους: Διονύση Αρβανιτάκη, Σεβαστή Καποτά, Γεώργιο Κόλια και Γεώργιο Βαλαή στο αγώνισμα 4Χ2500μ τερματίσαμε με χρόνο 0:43:48 στη 14η θέση, ενώ με τους Φώτη Λαμπρόπουλο, Πάνο Διαμάντη, Νίκο Τζώρτζη και Lisa Combillet στο ίδιο αγώνισμα, τερματίσαμε με χρόνο 0:56:29 στη 31η θέση, από τις 45 συμμετέχουσες ομάδες.

O ΑΡΧΕΛΩΝ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει με επιτυχία στο Street Relays 2018!Στο αγώνισμα 2Χ5000μ, με τους Pocjele Florijin και Surmont Jarne τερματίσαμε με χρόνο 0:40:46 στην 8η θέση από τους 30 συμμετέχοντες.

Μπράβο στα παιδιά του ΑΡΧΕΛΩΝ που μας εκπροσωπούν πάντα επάξια, με θετική ενέργεια και δυναμικότητα σε αυτές τις αξιόλογες δράσεις!


Έλλη Ταραμπέ


 

« Back