Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΛΩΝΟΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ECOLIFE

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ – Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας σας προσκαλεί στην εκπαιδευτική παρουσίαση που διοργανώνει στα πλαίσια της 4ης έκθεσης Ecolife με θέμα:

«Εφαρμοσμένες τεχνικές Περιβαλλοντικής Αγωγής για παιδιά. Η περίπτωση της ΧελωνοΠαρέας»

Η παρουσίαση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και σε κάθε έναν που ασχολείται με την μη τυπική και άτυπη εκπαίδευση και με την Περιβαλλοντική Αγωγή.
Σε όσους δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι 16/5, και παρακολουθήσουν θα δοθεί σχετική βεβαίωση και εκπαιδευτικό πακέτο με περιβαλλοντικές δραστηριότητες.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 210 8982 600 και 210 5231 342, καθημερινές 10:00 με 16:00.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της έκθεσης Ecolife, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού). Πληροφορίες και στο www.archelon.gr

Η εκπαιδευτική παρουσίαση θα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες με τέσσερις ομιλητές.
Η 1η θεματική ενότητα θα αναφερθεί στην εφαρμοσμένη περιβαλλοντική αγωγή στο πεδίο. Η 2η θεματική ενότητα θα αναφερθεί στο τρέχον πρόγραμμα περιβαλλοντικής αγωγής του ΑΡΧΕΛΩΝ που υλοποιείται από το 1985 και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς. Η 3η θεματική ενότητα θα παρουσιάσει τη ΧελωνοΠαρέα και τις δράσεις που προγραμματίζονται.
Τις θεματικές ενότητες θα παρουσιάσουν ο Θεόδωρος Μπένος-Πάλμερ (Διευθυντής ΑΡΧΕΛΩΝ), η Άννα Κρεμέζη Μαργαριτούλη (Μέλος Δ.Σ. ΑΡΧΕΛΩΝ), η Αθηνά Τσεκούρα (Υπεύθυνη Προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής) και η Σμαρώ Τουλιάτου (Υπεύθυνη ΧΕΛΩΝΟΠΑΡΕΑΣ)

Navigation

Social Media