Εκδηλώσεις

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΧΕΛΩΝΟΠΑΡΕΑ»

Οι Απόκριες έρχονται και εμείς για άλλη μια χρονιά, είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε τις «χελωνο-μάσκες» μας. Με ψαλίδια, κόλες , λαστιχάκια, χρώματα και πολλή φαντασία, όλα τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν μια αστεία ή μια σοβαρή «χελωνο-μάσκα», ίσως και ένα καβούκι!

Η ΧελωνοΠαρέα καλεί τα μέλη της και όλους τους φίλους της 8 έως 18 ετών, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών, στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, από τις 12:00 μέχρι τις 14:00, να φτιάξουν όλοι μαζί μάσκες με Χελωνο-φατσούλες!!!

Τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν, να κόψουν και να δημιουργήσουν μάσκες με θέμα τις θαλάσσιες χελώνες και να μάθουν χρήσιμα πράγματα γιʼ αυτές. Θα έχουν επίσης την δυνατότητα να δουν τις νέες εγκαταστάσεις περίθαλψης των τραυματισμένων θαλάσσιων χελωνών που τις προστατεύουν από το χειμωνιάτικο κρύο.

Η δραστηριότητα αποτελεί μέρος του ετήσιου προγράμματος της ΧελωνοΠαρέας που κορυφώνεται κάθε χρόνο με την καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου (http://xelonoparea.blogspot.com ).

Οι επόμενες συναντήσεις της ΧελωνοΠαρέας θα πραγματοποιηθούν στις 15 Μαρτίου, τις 12 Απριλίου και τις 24 Μαΐου 2009.

ΧελωνοΠαρέα, σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για τη ΧελωνοΠαρέα και τις δραστηριότητες της, μπορείτε να μάθετε καθημερινά 12:30-16:00 στο τηλέφωνο 2108982600, email: xelonoparea@archelon.gr

Navigation

Social Media