Εκδηλώσεις

Ελάτε στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών για την Ημέρα της Γης

Την Κυριακή 22 Απριλίου περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωπο θα συμμετέχουν στην Ημέρα της Γης 2012 και με το σύνθημα « Δράσε για τη Γη- Mobilize the Earth» θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες που προωθούν την ιδέα της αειφορίας στον Πλανήτη Γη.

Αυτή την ημέρα (Κυριακή 22 Απριλίου) προσκαλεί ο ΑΡΧΕΛΩΝ, Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας, μεγάλους και μικρούς στο Κέντρο Διάσωσης θαλασσίων Χελωνών, στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας για να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που οργανώνει για όλες τις ηλικίες (από 6 ετών και πάνω). Επιδαπέδια και επιτραπέζια οικολογικά παιχνίδια, ζωγραφική, προβολές, παραμύθια, κουίζ και επίσκεψη στους χώρους περίθαλψης των τραυματισμένων χελωνών περιμένουν τους επισκέπτες μας!!

Η Ημέρα της γης καθιερώθηκε πριν 42 χρόνια και αποτελεί ορόσημο σκέψης και δράσης. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλους πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το περιβάλλον μας και όλα τα είδη με τα οποία συμβιώνουμε επάνω στον Πλανήτη μας.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχοντας για πολλοστή φορά σʼ αυτές τις εκδηλώσεις θα υποδέχεται ελεύθερα όλους τους φίλους της φύσης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι με επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα. Το Κέντρο Διάσωσης βρίσκεται επάνω στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας, στην στάση ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο». Για πληροφορίες επικοινωνείτε μα τα τηλέφωνα: 210 8982600 και 210 5231342.

Σας περιμένουμε!!

Navigation

Social Media